Duynparc Soest

Belangrijke maatregelen i.v.m. het coronavirus:

 • Betreft de sanitaire voorzieningen:
  - Tot 1 juli is de camping alleen geopend voor kampeerders die de beschikbare comfortplaatsen met privé sanitair hebben geboekt of die zelfvoorzienend zijn! Graag vooraf contact opnemen, mocht u willen komen kamperen.
  - Vanaf 1 juli zal het gedeelde sanitair, met de nodige maatregelen en spelregels, weer geopend worden. Dan zijn kampeerders zonder eigen sanitaire voorzieningen weer van harte welkom.
  - Vanaf 1 juli zijn de trekkershutten en het tentenveld weer beschikbaar.
 • Het restaurant is vanaf 1 juni weer geopend. Reserveren is verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • Het zwembad blijft gesloten tot nader bericht.

Aanvullende parkregels i.v.m. het coronavirus:

 • De receptie alleen bezoeken als het echt moet, liever een mailtje of telefoontje, maximaal 1 persoon in deze ruimte.
 • De wasserette blijft geopend, gebruik de ruimte zorgvuldig en desinfecteer na gebruik, maximaal 1 persoon in deze ruimte.
 • Bezoek op het park is enkel toegestaan zolang dit binnen de richtlijnen van de regering past. (Dit betekent maximaal 3 personen.)
 • De speeltoestellen voor de kinderen blijven open, probeer hier niet met een grote groep samen te scholen. De kinderen mogen met elkaar spelen, maar het liefst niet met teveel tegelijk.
 • Blijf allemaal op gepaste afstand van elkaar, geen samenscholingen, voel je je niet goed, verkouden of grieperig? Blijf dan binnen!
 • Laten we elkaar helpen en spreek elkaar aan als bovenstaande zaken niet nageleefd worden.

Deze regels zijn op dit moment bindend, we blijven deze monitoren dan wel bijstellen.

Bovenstaande is conform de instructies van de regering en/of brancheorganisatie RECRON.


Centraal in Nederland tussen Soest en Amersfoort met Dierenpark Amersfoort, het Nationale Militair Museum, Paleis Soestdijk, vele fantastische restaurants en andere bezienswaardigheden in de buurt. Heerlijk wandelen of fietsen in de naast gelegen bossen en Soester duinen.

Kortom een locatie met veel variatie!

U kunt bij ons terecht voor een nacht, een week of langer verblijf, privé of zakelijk.

Wij hebben prachtige ruime villa’s, luxe bungalows, comfortabele chalets , studio’s, trekkershutten en kampeerplekken.

Boek via deze site uw accommodatie voor een kort verblijf. Voor een lang verblijf (langer dan een maand) neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.