Villa's & Studio's

Het park heeft prachtige ruime villa’s, luxe bungalows, comfortabele chalets en studio’s. Alle accommodaties zijn volledig ingericht en hebben een vaste internetaansluiting, eigen wifi en digitale tv.

De villa's, bungalows en chalets zijn te boeken vanaf 3 nachten. De studio's zijn per nacht te boeken. Boek via deze site uw accommodatie voor een kort verblijf. Alle prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, vast internet, wifi, eerste laken- en handdoekenpakket en gebruik van de faciliteiten op het park. Huisdieren zijn in de accommodaties niet toegestaan.

Voor een lang verblijf (langer dan 28 dagen) neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Buiten het aanbod welke u op deze site heeft gezien zijn er nog andere accommodaties. Er zijn tevens enkele grotere huizen waar een huisdier wel welkom is. Stuurt u ons een zo volledig mogelijke mail betreft de gezinssamenstelling, periode van het verblijf en of u een huisdier heeft. U ontvangt van ons een email met de beschikbare accommodaties, prijsstelling en condities. Telefonisch kunt u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. In verband met de personele bezetting in het weekend kunnen wij u geen rondleiding of specifieke informatie geven maar het staat u natuurlijk wel vrij het park te bezoeken. 

Onze gasten zijn voornamelijk mensen die komen voor rust, wandelen en fietsen in de prachtige natuur, kunst en cultuur. Alleenreizende jongeren onder de 21 jaar alleen op aanvraag toegestaan.   

Klik hier voor een virtuele tour door één van onze studio's, chalets, bungalows of villa's.