Veelgestelde vragen

Algemeen

Wij hebben voornamelijk gasten van middelbare leeftijd, er zijn ook voorzieningen voor kinderen zoals een speeltuin, klein zwembad en trampolines.
De bus stopt nagenoeg vóór het park. Deze brengt u binnen 10 minuten naar het centrum en het station van Amersfoort met vele directe en snelle verbindingsmogelijkheden. Tevens is station Soest-Zuid op 1,5km afstand.
Wij werken met een conciërgekluis waarin wij de noodzakelijke toegangskaart en een plattegrond zullen klaarleggen. U krijgt van ons een unieke code om de kluis te openen.
Dinsdag en woensdag: 10.00 - 14:30. Donderdag t/m zondag: 15.00 - 21:30. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via de mail met een bericht naar hetduynhuys@gmail.com of bel naar +31 (0) 649 806 499
Van 09:00 tot 17:00 is de receptie open, maar soms niet continu bemand. Bel ons, dan komen we naar de receptie toe. Wij zijn gesloten op 25 en 26 december en 1 januari. Voor spoedeisende vragen zijn we telefonisch bereikbaar.

Accommodaties

Beide, we hebben een kleinschalige camping met ongeveer 40 goed ingerichte ruime plaatsen altijd met alle voorzieningen. Daarnaast Duynparc Soest heeft een grote diversiteit aan chalets, studio’s, bungalows en villa’s voor kort en lang verblijf.
In 2019 hebben wij een nieuwe gratis Wifi omgeving aangelegd, het zou toereikend moeten zijn voor iedereen, maar besef wel het is en blijft een (prachtig) buitengebied.
Op Duynparc Soest kunt u het hele jaar recreëren. Natuurlijk alleen als u over een stacaravan of chalet beschikt op een jaarplaats, geschikt voor jaargebruik. Gasten met een seizoenplaats mogen het hele seizoen op ons park verblijven. Permanente bewoning van een recreatieverblijf is niet toegestaan.
Nee, wij reserveren geen vaste plekken, we willen flexibel blijven ook voor u. De camping boeken we nooit vol er zal altijd voldoende keus zijn voor u. Bij ons kunt u met uw tent, caravan of camper komen en gaan wanneer u wilt. Als u tijdens uw verblijf besluit om langer te blijven is het niet prettig om dan naar een andere plaats te moeten uitwijken. En waarom zou u gebonden zijn aan een bepaalde periode als u het niet naar uw zin heeft? Om deze reden kunt u bij aankomst zelf een plaats uitzoeken en kunt u zo lang blijven als u wilt.