Restaurant 'Het Duynhuys'

Gedurende het seizoen kunt u naast een kopje koffie of thee en een lunch ook terecht voor pizza’s, friet en snacks in het restaurant van uitbater/gastheer Frederico.

Iedere dinsdag tot en met donderdag zijn de medewerkers (cliënten en begeleiders) van Amerpoort uw gastheer en heten u van harte welkom tussen 10.00 en 14.30 uur voor een kop koffie of thee en een lunch.

Amerpoort is een zorginstelling met locaties in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking. Sinds oktober 2023 werken de cliënten met veel plezier als dagbesteding in het restaurant, alsook in het groenonderhoud en de linnenkamer.

Van donderdag t/m zondag kunt u tussen 15.00 en 21.30 uur genieten van overheerlijke pizza’s, friet en snacks vers gebakken door uw gastheer Frederico. Met mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op het terras onder het genot van een hapje en een drankje. Klik hieronder op een afbeelding om het menu te vergroten. Vanaf 17 juli kunt u ook woensdag (tussen 15:00 en 21:30) terecht voor friet en snacks!

 NL  Pizza menuNL  Snacks drankenNL

 

Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer dan rechtstreeks bij de uitbater/gastheer Frederico: via de mail met een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar +31 (0) 649 806 499.

Op aanvraag is het ook mogelijk voor groepen een uitgebreid ontbijt of lunch te verzorgen. Heeft u interesse? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de mogelijkheden te bespreken.

 Afbeelding1 Bar   Zithoek.jpg