Camping

De camping van Duynparc Soest is open voor kampeerders die de beschikbare comfortplaatsen met privé sanitair hebben geboekt of die zelfvoorzienend zijn!

Comfortplaatsen zonder privé sanitair zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Op basis van deze prijs geldt de 60+ korting niet. 

Vanwege het coronavirus is de camping alleen nog geopend voor een beperkt aantal kampeerders. Graag vooraf contact opnemen, mocht u willen komen kamperen. Het restaurant, zwembad en de sanitaire voorzieningen zijn gesloten.

De camping heeft 35 ruime comfortplaatsen, 6 comfortplaatsen met privé sanitair, tentplaatsen en 3 trekkershutten. Op het park is een wasruimte met wasmachines, droger en strijkbout aanwezig. Uw fietsen kunt u in onze overdekte fietsenstalling plaatsen en elektrische fietsen kunnen daar opgeladen worden. Honden zijn toegestaan op de camping, maximaal 2 per plaats en uiteraard aangelijnd. Uw auto kunt u parkeren op een van de parkeerplaatsen op het terrein, een extra auto kunt u parkeren op de parkeerplaats bij de receptie voor € 1,- per auto per nacht.

Behalve een speeltuintje, klein openlucht zwembad, een omheind sportveld met gras hebben we ook twee trampolines waar u nog wat extra energie kwijt kunt.

Inchecken kan vanaf 13:00 uur. Uitchecken tot 12:00 uur. Voor een late check out vraagt u de receptie naar de mogelijkheden. 

De camping (uitgezonderd comfort plaatsen met prive sanitair) is ook geopend in de winter en maximaal 7 nachten te boeken.