Camping

De camping van Duynparc Soest is open voor kampeerders. Vanwege het coronavirus hebben we de noodzakelijke maatregelen genomen. Zie hieronder.

Sanitair:

  • Tot 1 juli 2020 is de camping alleen geopend voor kampeerders die de beschikbare comfortplaatsen met privé sanitair hebben geboekt of die zelfvoorzienend zijn! Graag vooraf contact opnemen, mocht u willen komen kamperen.
  • Vanaf 1 juli 2020 zal het gedeelde sanitair, met de nodige maatregelen en spelregels, weer geopend worden. Dan zijn kampeerders zonder eigen sanitaire voorzieningen weer van harte welkom.
  • Vanaf 1 juli 2020 zijn de trekkershutten en tentplaatsen weer beschikbaar.

Restaurant Duynhuys:

  • Vanaf 1 juni 2020 weer geopend.
  • Reserveren is verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zwembad: we werken momenteel aan de condities waaronder het zwembad weer open mag. Zodra het zover is, zullen we dat hier melden.

In mei en juni hanteren we gereduceerde prijzen voor comforplaatsen. Eventuele kortingen gelden niet bij de gereduceerde prijzen.


De camping heeft 35 ruime comfortplaatsen, 6 comfortplaatsen met privé sanitair, tentplaatsen en 3 trekkershutten. Op het park is een wasruimte met wasmachines, droger en strijkbout aanwezig. Uw fietsen kunt u in onze overdekte fietsenstalling plaatsen en elektrische fietsen kunnen daar opgeladen worden. Honden zijn toegestaan op de camping, maximaal 2 per plaats en uiteraard aangelijnd. Uw auto kunt u parkeren op een van de parkeerplaatsen op het terrein, een extra auto kunt u parkeren op de parkeerplaats bij de receptie voor € 1,- per auto per nacht.

Behalve een speeltuintje, klein openlucht zwembad, een omheind sportveld met gras hebben we ook twee trampolines waar u nog wat extra energie kwijt kunt.

Inchecken kan vanaf 13:00 uur. Uitchecken tot 11:00 uur. Voor een late check out vraagt u de receptie naar de mogelijkheden. 

De camping (uitgezonderd comfort plaatsen met prive sanitair) is ook geopend in de winter en maximaal 7 nachten te boeken.